Киянин тікав від патрульних та намагався позбутися наркотиків (ВІДЕО)

Подробиці інциденту розповіли в поліції

У Києві після скандалу в родині чоловік тікав від патрульних та намагався позбутися наркотиків. Про інцидент розповіли в Патрульній поліції столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, патрульні прибули на виклик про домашнє насильство в Подільському районі Києва. Заявниця повідомила, що її чоловік щойно пішов з квартири та надала його детальний опис. Патрульні зустріли схожого чоловіка, який побачивши їх, почав тікати.

Втікача наздогнали. Під час спілкування з патрульними чоловік дістав із рюкзака банку з марихуаною та спробував позбутися її. Правоохоронці затримали 49-річного киянина, у якого відбулася сварка з дружиною. На місці події працювали слідчі. Жінка розповіла поліцейським, що саме через вживання її чоловіком наркотиків в родині відбуваються конфлікти.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Фастівському районі Київської області виявили автомобіль з оптовою партією особливо небезпечних наркотиків. В салоні знайшли три кілограми психотропів PVP вартістю майже 1,5 мільйона гривень. 

Нагадаємо, в Київській області ліквідували масштабний канал збуту наркотиків та боєприпасів. Лабораторію з виготовлення психотропів та наркотиків організувала група осіб віком. Банда також спеціалізувалася на торгівлі зброєю. Дохід злочинного угруповання становив майже два мільйони гривень на місяць.

Читайте також, як у Києві затримали озброєного порушника комендантської години.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися