На столичному Печерську обікрали відвідувача кафе

Оперативники затримали чоловіка за вчинення крадіжки

Оперативники затримали чоловіка за кишенькову крадіжку в кафе у Печерському районі Києва. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва, передають "Коментарі".

Перебуваючи у закладі, підозрюваний підійшов до вішалок з верхнім одягом та викрав гроші з куртки відвідувача. Протягом доби працівники поліції встановили особу фігуранта та затримали його.

До поліції надійшла заява від киянина про те, що він став жертвою крадіжки в кафе на вулиці Шота Руставелі. За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група та оперативники.

Камери відеоспостереження в кафе зафіксували, що зловмисник підійшов до гардеробної, щоб нібито забрати власний верхній одяг. У цей час він викрав 900 доларів США та 3 000 гривень з кишені куртки потерпілого. Після скоєння злочину зловмисник вийшов з кафе.

За допомогою аналітиків управління кримінального аналізу столичні оперативники провели низку розшукових заходів для встановлення особи підозрюваного та маршруту його пересування. Наступного дня співробітники оперативно-пошукового відділу, відпрацьовуючи отриману інформацію, затримали зловмисника у Дніпровському районі столиці.

Як з'ясувалося, чоловік народився у 1980 році в Харківській області і раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. Злодію загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

Нагадуємо, що в Києві у шахрая відсудили незаконно захоплену квартиру.

Читайте также