В Ірпені запобігли зібранню радикальної субкультури "Редан"

Поліція не допустила масового зібрання радикально налаштованої молоді в Ірпені

Правоохоронці запобігли зібранню радикально налаштованої молоді з субкультури "Редан" в Ірпені. Про це повідомляє поліція Київської області, передають "Коментарі".

28 лютого в одному з месенджерів з'явилася інформація про можливу зустріч представників субкультури "Редан" в одному з ресторанів швидкого харчування Ірпеня. Правоохоронці з Бучанського управління поліції Київської області відреагували миттєво. Поліцейські виявили на місці події чотирьох підлітків та провели профілактичні бесіди з ними та їхніми батьками.

Нагадуємо, що в країні-агресорі через молодіжні соціальні мережі поширюються рухи "РЕДАН" та "Анти-РЕДАН". Молоді люди домовляються за допомогою текстових повідомлень та організовують масові бійки. Зустрічі агресивно налаштованих підлітків були зафіксовані в Харкові, Києві, Львові та інших обласних центрах.

У лютому 2023 року в російській столиці під час масової бійки серед представників цього руху загинули двоє підлітків. Штучне поширення цієї субкультури є російською інформаційно-психологічною операцією, яка має на меті використати дітей для дестабілізації внутрішньої ситуації в Україні.

Поліцейські Київської області контролюють ситуацію та проводять профілактичну роботу з дітьми та їхніми батьками.

Нагадуємо, що в центрі Києва попередили масову бійку серед молоді.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


дом

28 лютого 2023, 16:50

Був такий бред в совке,стенка на стенку, и в основному на рассеї, думав що завершилось,аж ні. роки йдуть а покоління не розумнішають

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися