У киян вилучили арсенал холодної та вогнепальної зброї (ФОТО)

Подробиці розповіли в столичній поліції

У Києві продовжують вилучати з незаконного обігу зброю та боєприпаси. Про чергові випадки розповіли в столичній поліції, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, в гаражі на вулиці Якова Качури вилучили револьвер та пістолет з явними ознаками переробки, понад сотню патронів, а також 11 ножів кустарного виробництва. Наразі раніше судимий за аналогічний злочин 42-річний киянин перебуває під вартою.

За незаконне зберігання зброї також затримали 33-річного киянина. Під час обшуку його квартири на проспекті Леся Курбаса вилучили телескопічну палицю, два пристрої для відстрілу гумових куль, ручний самозарядний пістолет калібру 9 мм та понад сотню патронів.

Окрім того, поліцейські провели дві оперативні закупки та задокументували факт торгівлею зброєю. Під час оперативних закупок 36-річний киянин продав гранату Ф-1 та дві гранати РГД-5 із запалом до неї. У його помешканні вилучили тротилову шашку вагою 400 грамів та близько 300 грамів вибухівки. Раніше судимого за аналогічний злочин мешканця Києва заарештували.

Усім трьом фігурантам кримінальних справ повідомили про підозру у незаконному зберіганні та збуті вогнепальної зброї, боєприпасів та вибухівки. Киянам загрожує до семи років тюрми.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Фастівському районі Київської області виявили автомобіль з оптовою партією особливо небезпечних наркотиків. В салоні знайшли три кілограми психотропів PVP вартістю майже 1,5 мільйона гривень. 

Нагадаємо, в Київській області ліквідували масштабний канал збуту наркотиків та боєприпасів. Лабораторію з виготовлення психотропів та наркотиків організувала група осіб віком. Банда також спеціалізувалася на торгівлі зброєю. Дохід злочинного угруповання становив майже два мільйони гривень на місяць.

Читайте також, як у Києві затримали озброєного порушника комендантської години.

Читайте также