Викрито окупанта, який ґвалтував жінку в Київській області

Повідомлено про підозру російському військовому, який ґвалтував жінку на Київщині

Російському військовослужбовцю, який ґвалтував жінку в Київській області, повідомлено про підозру. Про це повідомляє Офіс Генерального прокурора.

У повідомленні йдеться, що російському військовослужбовцю повідомлено про підозру у порушенні законів та звичаїв війни.

Підозрюваним є 27-річний військовослужбовець 37-мої окремої гвардійської мотострілецької Донської Будапештської Червоного прапора ордена Червоної Зірки бригади (37 ОМСБр, в/ч 69647) збройних сил Російської Федерації, родом з села Догой Республіки Бурятія.

За інформацією слідства, у березні 2022 року зловмисник разом з іншими військовослужбовцями російської армії окупували населений пункт у Київській області. Вони почали залякувати мирних жителів. Окупанти проводили постійні обшуки в усіх будинках, шукаючи чоловіків і учасників сил антитерористичної операції.

Через двадцять днів після початку окупації троє російських загарбників, серед яких був підозрюваний, увірвались у двір будинку, де проживали дві жінки і малолітня дівчинка.

Підозрюваний затягнув жінку у гараж, помітивши відсутність чоловіків. Там він зґвалтував жінку, погрожуючи зґвалтувати дитину у разі відмови. При цьому він постійно демонстрував наявність зброї. Інші військовослужбовці російської армії залишилися зовні, щоб протистояти можливому опору з боку родичів і сусідів потерпілої.

Через кілька днів підозрюваний знову прийшов до жінки і вчинив над нею сексуальне насильство в гаражному приміщенні домоволодіння.

Нагадуємо, що викрито окупанта, який вбив беззахисного пенсіонера під Києвом. Капітан російської загарбницької армії, який під час окупації Київської області вбив 70-річного цивільного, постане перед судом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Теразини

1 березня 2023, 08:52

Усіх злочинців в міжнародний розшук по лінії Інтерполу, а також казнокрадів і аферистів ТОВ Група Електроюа

Дед старий

28 лютого 2023, 19:50

Какой суд??? Расстрел!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися