У Києві викрили коригувальника ворожого вогню (ФОТО)

Завершено розслідування щодо чоловіка, який фотографував для окупантів військові об'єкти

У Києві слідчі завершили розслідування щодо чоловіка, який знімав українські військові об'єкти на замовлення країни-агресора. Коригувальник вогню погодився передавати ворогу фото- та відеоматеріали розміщення будівель в одному з регіонів країни в обмін на 1000 гривень винагороди. Про це повідомляє поліція Києва.

Слідчі столичної поліції спільно зі співробітниками СБУ затримали чоловіка, який надавав окупантам інформацію про розташування військових об'єктів в одній з областей України. Зловмисником виявився 35-річний мешканець Луганської області.

Під час досудового розслідування поліцейські встановили, що підозрюваний зв'язувався з "замовником" через месенджер та отримував завдання робити фото- та відеозйомку військових об'єктів. Таким чином чоловік надав допомогу ворогу та отримав за це винагороду у розмірі 1000 гривень. Співробітники поліції затримали його під час чергової спроби передати дані ворогу.

Досудове розслідування завершено. Обвинувальний акт разом з матеріалами кримінального провадження було скеровано до суду для розгляду справи по суті. Згідно з рішенням суду, обвинувачений утримується під вартою без права внесення застави. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 8 до 12 років.

Нагадуємо, що в Києві Служба безпеки України виявила чергового адміністратора проросійського пропагандистського ресурсу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


НеригиАнал

2 березня 2023, 19:14

Цю падлу продажну слід віддати в обмінний фонд з рашистами. Попередньо позбавити цю падлу громадянства нашого! Замість зрадника України можна буде отримати патріота України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися