Під Києвом чоловік ледь не вбив сокирою товариша по чарці

У Бучанському районі чоловік намагався вбити сокирою товариша по чарці

Мешканця Бучанського району, який намагався вбити сокирою свого товариша по чарці, засуджено до 10 років позбавлення волі. Прокурори довели в суді вину 50-річного чоловіка у замаху на умисне вбивство. Про це повідомляє Київська обласна прокуратура.

У серпні 2021 року в селі Пилиповичі група чоловіків розпивала спиртні напої за місцем проживання засудженого. Між господарем будинку та одним з його гостей виник конфлікт. Згодом засуджений замахнувся сокирою на гостя, який спав на ліжку. Однак у цей момент металева частина сокири відірвалася від руків'я і впала на голову потерпілого, спричинивши тілесні ушкодження. У цей час до кімнати зайшов один з присутніх гостей і вихопив знаряддя злочину з рук чоловіка. 

Суд покарав чоловіка до 10 років позбавлення волі, взявши до уваги доводи прокурора, а також те, що громадянин раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за умисне вбивство.

Нагадуємо, що в Києві судитимуть чоловіка, який убив свою дружину. Під час сварки цивільний чоловік вдарив дружину ножем у груди. Уродженцю Донецької області загрожує до 15 років позбавлення волі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися