У Києві чоловік ледь не вбив колишнього своєї дружини (ФОТО)

У столиці чоловік намагався розправитися з колишнім своєї дружини

У Києві судитимуть зловмисників, які тяжко травмували чоловіка. Один з чоловіків кілька разів вистрілив у потерпілого, а потім разом з товаришем жорстоко побив його. Про це повідомляє поліція Києва.

На початку грудня до столичної поліції на спецлінію 102 надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що біля багатоповерхівки на проспекті Романа Шухевича він почув кілька пострілів, а потім побачив, як двоє невідомих б'ють чоловіка. На місце події прибули співробітники патрульної поліції, слідчо-оперативна група та карета швидкої допомоги.

З місця події медики забрали потерпілого до лікарні, а слідчо-оперативна група вилучила речові докази, серед яких три гільзи, патрон та гумова куля. Правоохоронці встановили, що потерпілий отримав тяжкі тілесні ушкодження в результаті конфлікту з чоловіком своєї колишньої цивільної дружини.

Зловмисник за допомогою свого знайомого вирішив силою з'ясувати стосунки з постраждалим. Спочатку один з них кілька разів вистрілив у чоловіка з травматичної зброї невстановленого зразка, а після того, як потерпілий впав на землю, зловмисники побили його палицею. Чоловіки втекли з місця події на автомобілі.

Зловмисниками виявилися раніше судимий за вбивство уродженець Київської області, 1994 року народження, та 39-річний полтавчанин, раніше судимий за розбійний напад.

Наразі правоохоронці завершили досудове розслідування та скерували кримінальне провадження з обвинувальним актом до суду для розгляду справи по суті. На час проведення слідчих дій зловмисників взяли під варту. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

Нагадуємо, що в Києві судитимуть чоловіка, який убив свою дружину. Під час сварки цивільний чоловік вдарив дружину ножем у груди. Уродженцю Донецької області загрожує до 15 років позбавлення волі.

Читайте также