Під Києвом п'яний водій зніс електроопору та втік з місця ДТП (ФОТО)

У Борисполі нетверезий водій зніс електроопору та залишив місце ДТП

У місті Бориспіль п'яний водій зніс електроопору і втік з місця події. Про це повідомляє патрульна поліція Київської області, передають "Коментарі".

Вчора, близько 16.00, на лінію "102" надійшов дзвінок від небайдужого громадянина. Заявник повідомив, що на вулиці Дмитра Чередниченка у Борисполі водій автомобіля Volkswagen Jetta скоїв наїзд на електроопору та залишив місце аварії.

Патрульні прибули на місце події та виявили зламану електроопору, після чого вирішили оглянути прилеглі території, щоб знайти транспортний засіб, про який йшлося у зверненні.

Неподалік патрульні виявили жінку та її сина, водія Volkswagen Jetta. Громадянка повідомила, що незадовго до цього її син потрапив у ДТП. Автомобіль стояв у дворі громадян.

Під час розмови з інспекторами 24-річний водій спілкувався агресивно, з нахабством і зухвалістю. На прохання патрульних заспокоїтися чоловік не реагував і продовжував нецензурно висловлюватися.

Поліцейські також виявили у чоловіка явні ознаки алкогольного сп'яніння, зокрема запах алкоголю з рота, почервоніння шкіри обличчя та нестійку ходу.

Керманич отримав від патрульних низку адмінматеріалів за порушення ПДР, що призвело до ДТП, залишення місця вчинення ДТП, відмову від огляду на стан сп'яніння, дрібне хуліганство та злісну непокору законному розпорядженню або вимозі поліцейського.

Нагадуємо, що в Києві судитимуть водія, через якого травмувалося понад 30 людей. Чоловік перебував за кермом у стані наркотичного сп'яніння і зіткнувся з автобусом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися