З підрядника ремонту Льодового палацу в Києві вимагають стягнути мільйони гривень

Столична прокуратура вимагає стягнути з недобросовісного підрядника 25,5 млн грн

Прокуратура вимагає стягнути з недобросовісного підрядника 25,5 млн грн за незавершений ремонт Льодового палацу. Про це повідомляє прес-служба Київської міської прокуратури, передають "Коментарі".

Прокуратура Києва, виконуючи свої представницькі повноваження, виявила порушення державних інтересів, оскільки компанія неналежно виконала умови договору підряду на капітальний ремонт Льодового палацу на вулиці Юрія Іллєнка у Шевченківському районі столиці.

За даними прокуратури, після отримання авансу будівельна компанія так і не приступила до виконання умов договору.

На підставі вищевикладеного, Київська міська прокуратура звернулася до Господарського суду Києва з позовом про стягнення до державного бюджету з будівельної компанії суми авансового платежу та штрафних санкцій на загальну суму понад 25,5 млн грн.

Нагадуємо, що поліція Києва повідомила директорам комунальних підприємств про підозру у розтраті державних коштів, виділених на благоустрій парків.

Службовці комунальних підприємств Дніпровської міської ради за сприяння директорів підрядних підприємств привласнили та витратили близько 5 мільйонів гривень з державного бюджету під час робіт з відновлення парків відпочинку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися