У центрі Києва сталося жорстоке вбивство (ВІДЕО)

Зловмисник завдав смертельних поранень ножем знайомому

Слідчі повідомили про підозру затриманому, який убив чоловіка в квартирі в центрі столиці. Про це повідомляє поліція Києва, передають "Коментарі".

Днями до військовослужбовців контрольно-пропускного пункту підійшов чоловік та повідомив, що він скоїв вбивство. Для перевірки цієї інформації за вказаною чоловіком адресою виїхали слідчо-оперативні групи та судово-медичний експерт. Прибувши на місце події, поліцейські виявили тіло потерпілого зі слідами насильницької смерті.

Під час досудового розслідування правоохоронці з'ясували, що підозрюваний раніше притягувався до кримінальної відповідальності за зберігання наркотиків та крадіжку. Він вчинив особливо тяжкий злочин щодо свого знайомого за таких обставин: зловмисник перебував у стані алкогольного сп'яніння та розпочав сварку зі своїм товаришем. Потім чоловік взяв ніж і завдав ним потерпілому близько дев'яти ударів у шию. Від отриманих травм потерпілий помер на місці події.

Поліція також встановила, що після скоєння злочину підозрюваний пішов з оселі, але вже через два дні зізнався у скоєному. Затриманий - мешканець Львівської області, 1987 року народження.

Суд обрав затриманому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

Нагадуємо, що слідчі повідомили уродженцю Києва про підозру у вбивстві перехожого. На зупинці громадського транспорту між підозрюваним і потерпілим виник конфлікт, після чого зловмисник наздогнав чоловіка і вдарив його ножем у груди.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися