У Київській області викрили схему ухилення від сплати податків

Директора товариства судитимуть за ухилення від сплати податків

У Київській області судитимуть директора підприємства за звинуваченням в ухиленні від сплати податків на суму понад 7 мільйонів гривень. Про це повідомляє Київська обласна прокуратура, передають "Коментарі".

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно директора товариства за фактом ухилення від сплати податків.

За результатами розслідування встановлено, що директор підприємства у Київській області у 2017-2018 роках незаконно перебував на спрощеній системі оподаткування. Він приховував свої реальні доходи та не відображав їх у податковій звітності.

Таким чином, він умисно ухилився від сплати податків, що призвело до ненадходження до бюджету 7,2 млн грн.

У ході досудового розслідування завдяки вжитим прокурорами заходам підприємство у повному обсязі відшкодувало до бюджету вказані збитки.

Нагадуємо, що Шевченківська окружна прокуратура міста Києва забезпечила реальне виконання рішення суду про повернення територіальній громаді столиці незаконно відчуженого нежитлового приміщення.

Невстановлені особи незаконно заволоділи приміщенням у столиці на підставі підроблених правовстановлюючих документів. Приміщення, про яке йде мова, перебуває у комунальній власності, рішення про його відчуження відповідними органами влади не приймалося, а також не здійснювалася його приватизація.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися