У Київській області експосадовець провернув махінації з земельними ділянками

Незаконно виділені у приватну власність земельні ділянки арештовано

На Київщині судитимуть ексвиконуючого обов'язки сільського голови за незаконне виділення чотирьох земельних ділянок комунальної власності вартістю понад мільйон гривень. Про це повідомляє Київська обласна прокуратура, передають "Коментарі".

Колишнього виконуючого обов'язки голови однієї з сільських рад на Київщині обвинувачують у зловживанні службовим становищем та службовому підробленні, що призвело до тяжких наслідків.

Згідно з результатами досудового розслідування, фігурант підробив рішення сесії, за якими кілька осіб здобули право приватної власності на чотири земельні ділянки комунальної власності загальною площею майже гектар на території Макарівської ОТГ, завдавши тим самим шкоду територіальній громаді на понад мільйон гривень. 

Земельні ділянки зараз арештовані, а в рамках кримінального провадження заявлено цивільний позов, щоб стягнути з фігуранта вказані збитки.

Нагадуємо, що столична прокуратура подала позови до суду до власників самовільно збудованих закладів харчування у парку "Муромець". На території парку та на земельних ділянках, що належать до категорії земель природно-заповідного фонду та водного фонду, без правовстановлюючих документів було збудовано два заклади громадського харчування.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Володимир

17 березня 2023, 17:38

У нас мера садять 3рік за продаж землі.Він ще зарплату собі зробив 150 тис.Домовляться

Михайло

17 березня 2023, 10:23

Пора братися за це злодійське угрупування яке сидить в органах місцевого самоврядування. Все це бидло із рад, адміністрацій перекочувало в сільській ради і творять те що творили на попередніх посадах. Суд збитки і відбудовувати країну та в окопи собак.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися