У Києві викрили псевдомінера торгово-розважального центру (ФОТО)

Фігуранту загрожує до шести років позбавлення волі

Правоохоронці викрили псевдомінера торгово-розважального центру в Подільському районі Києва. Про це повідомляє поліція Києва, передають "Коментарі".

Вчора до поліції зателефонував невідомий чоловік і повідомив про замінування торгового центру на вулиці Правди. Правоохоронці та вибухотехніки перевірили приміщення та прилеглу територію, але не виявили жодних небезпечних предметів.

Співробітники кримінальної поліції Подільського управління поліції із залученням аналітиків провели низку оперативно-розшукових заходів і невдовзі встановили особу підозрюваного - 29-річного місцевого мешканця, раніше не судимого. Чоловік не зміг пояснити правоохоронцям мету своїх дій.

Порушник затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України – це завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення або пошкодження об`єктів власності. 

Санкція статті передбачає від двох шести років позбавлення волі.

Нагадуємо, що вибухотехніки продовжують виявляти вибухонебезпечні предмети окупантів у Київській області. Днями в Бучанському районі було виявлено 75 мінометних мін типу М-6.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися