У Київській області лікарка після операції залишила сторонній предмет в тілі дитини

Після виписки з медустанови дитина скаржилася на погане самопочуття

У Київській області лікарці, яка залишила сторонній предмет в тілі семирічної дитини після операції, повідомлено про підозру. Про це повідомляє Київська обласна прокуратура, передають "Коментарі".

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Бориспільської окружної прокуратури лікарці повідомлено про підозру в неналежному виконанні професійних обов'язків медичного працівника.

За даними слідства, семирічний хлопчик був прооперований у хірургічному відділенні однієї з лікарень області. Після виписки з медичної установи дитина скаржилася на погане самопочуття.

Батьки відвезли хлопчика до дитячої лікарні на повторну операцію, де медичні працівники видалили з тіла дитини шматок серветки, що залишився після попередньої операції.

Досудове розслідування здійснюється Бориспільським райуправлінням ГУ Нацполіції в Київській області.

Нагадуємо, що в Київській області під час будівництва школи підрядники заволоділи мільйонами. Двоє підрядників постануть перед судом за заволодіння близько 4 мільйонами гривень з бюджету під час будівництва школи в Київській області.

Фігуранти внесли до офіційних документів неправдиві відомості про обсяги та вартість фактично виконаних робіт і використаних будівельних матеріалів.

Читайте также