У Київській області чоловік викрав генератор та здав його в ломбард (ФОТО)

В одному з київських ломбардів правоохоронці розшукали викрадений пристрій

Співробітники поліції повідомили про підозру фігуранту, який допомагав громадянину з ремонтом, а потім викрав у нього генератор. Про це повідомляє поліція Київської області, передають "Коментарі".

Днями до поліції Київської області звернувся житель села Волосінь із заявою про крадіжку генератора вартістю близько 110 000 гривень.

Поліцейські встановили, що крадіжку скоїв 31-річний місцевий житель, який напередодні виконував будівельні роботи у власника будинку. Поліцейські затримали зловмисника у столиці. Викрадений пристрій правоохоронці розшукали в одному з ломбардів Києва.

Слідчі за процесуального керівництва Києво-Святошинської прокуратури повідомили чоловікові про підозру у крадіжці в умовах воєнного стану. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Поліція Київської області закликає громадян дбати про своє майно та негайно повідомляти про злочини на спецлінію "102".

Нагадуємо, що в Києві Служба безпеки України ліквідувала масштабний канал імпорту та збуту оптових партій фальсифікованих ліків для онкохворих.

У зловмисників вилучено 40 коробок фальсифікованих ліків на загальну суму понад 50 мільйонів гривень. Експертизи підтвердили, що вилучені препарати мають ознаки фальсифікату та не відповідають характеристикам, зазначеним в інструкції "виробника".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Іванович

19 березня 2023, 16:45

А власник ломбарда "забув" спитати звідки така дорога весчь? А слідчі повідомили про підозру власнику ломбарда або хочаб сказали в"а-я-яй, ну-ну-ну!", чи він працює "під прикриттям" та недоторканий?

OBZ

19 березня 2023, 16:41

OBZ===organizacuia bor''bu so zlom/////////////////////////////////// ==========MU TREBUEM OT PUTINISTICHESKOGO SATANU NEMEDLENNO PRIBUT'' V GAAGU..........KAK DOBRAT''SIA.........1========SAMOLETOM MOSKVA===GAAGA.......2========AVTOZAKOM V NARUCHNIKAX V ZDANIE SUDA NA SKAM''IU OSOBOOPASNUX MESHDUNARODNUX PRESTUPNIKOV..........=======TU DOLSHEN I OBIAZAN PUILO MUGABE PRIBUT'' V GAAGU PREKRASNUI GOROD NAVSEGDA IZOLIRUIUSHII TEBIA PUTINISTICHESKOE NICHTOSHESTVO OT CHELOVECHESKOI TSUVILIZATSUI.........========TU ZACHEM PUTIN UBIL STOL''KO LIUDEI.........TU ZACHEM PUTIN UBIL STOL''KO DETEI........TU ZACHEM PUTIN RASKROMSAL TERRITORII NEZAVISIMUX STRAN.........TU NE DOLSHEN SHUT'' PUTIN NA PLANETE =ZEMLIA=.........=======VECHNAIA TIUR''MA TEBE PUTIN===UBIITSE RODA CHELOVECHESKOGO..........

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися