У Києві викрили чергового закладника психотропів (ФОТО)

Київські поліцейські затримали чоловіка за збут психотропів

Столична поліція затримала чоловіка за збут психотропних речовин у Голосіївському районі. Про це повідомляє поліція Києва, передають "Коментарі".

Під час несення служби в Голосіївському районі столиці співробітники поліції помітили чоловіка, який підозріло поводився та виглядав знервованим. Провівши поверхневу перевірку, правоохоронці виявили у нього зіп-пакет, в якому знаходилася кристалічна речовина білого кольору, схожа на психотроп Альфа-PVP.

Крім того, неподалік правоохоронці виявили дев'ять закладок з такою ж речовиною, які зловмисник встиг сховати. На місце події прибула слідчо-оперативна група Голосіївського управління поліції, яка задокументувала подію.

За інформацією поліції, молодик був так званим закладником наркотичних і психотропних речовин. Протиправну діяльність він здійснював через телеграм-канали.

Правоохоронці затримали фігуранта, раніше не судимого киянина 1990 року народження. Вилучені речові докази було направлено на експертизу, яка підтвердила наявність у пакунках вказаної психотропної речовини.

Наркоторговцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Нагадуємо, що столичні правоохоронці затримали чоловіка, причетного до міжрегіонального збуту наркотиків. Для конспірації він ховав товар у різних побутових предметах та техніці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися