У Київській області шахрай налагодив схему продажу неіснуючих товарів

Шахрай пропонував купити техніку за привабливими цінами, але просив передплату

У Київській області правоохоронці викрили шахрая, який продавав неіснуючу техніку. Про це повідомляє поліція Київської області, передають "Коментарі".

До поліції звернувся 20-річний мешканець селища Димер, який повідомив, що замовив через один із месенджерів мобільний телефон та відправив передплату у розмірі майже 7 000 гривень, але товар так і не отримав.

Працівники управління карного розшуку спільно з Вишгородським управлінням поліції встановили особу шахрая. Зловмисником виявився 23-річний мешканець села Софіївська Борщагівка. Молодик пропонував придбати техніку за привабливою ціною, але вимагав повну оплату або половину вартості товару наперед.

За фактом шахрайства слідчі розпочали досудове розслідування. Підозрюваному загрожує до трьох років позбавлення волі. Наразі поліцейські встановлюють причетність правопорушника до вчинення аналогічних злочинів та осіб, які стали його жертвами. Крім того, правоохоронці встановлюють інших громадян, причетних до даної схеми.

Нагадуємо, що в Києві слідчі викрили шахрая, який продавав неіснуючу сільськогосподарську техніку. Зловмисник видавав себе за військовослужбовця та розміщував в Інтернеті оголошення про продаж мотоблоків, квадроциклів і тракторів, але після отримання передплати переставав виходити на зв'язок.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися