У Києві від вибуху гранати в руках загинув чоловік

Сьогодні вранці на провулку Квітневому було чутно вибух

Поліція встановлює обставини загибелі чоловіка у Подільському районі Києва. За попередньою інформацією, в руках 29-річного чоловіка вибухнула граната, і він загинув на місці. Про це повідомляє поліція Києва, передають "Коментарі".

Сьогодні вранці до поліції Києва надійшла інформація про те, що на провулку Квітневому пролунав вибух, а в подальшому було виявлено тіло невідомого з тілесними ушкодженнями.

На місце події негайно виїхали вибухотехніки, слідчо-оперативна група та медики. Попередньо поліція встановила, що граната здетонувала в руках 29-річного чоловіка, від чого той загинув на місці. Наразі поліція встановлює усі обставини події.

Слідчим відділом Подільського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України - умисне вбивство з додатковою кваліфікацією самогубство.

Нагадуємо, що в Київській області чоловік заніс додому гранату та підірвався на ній. У Фастівському районі в результаті вибуху 21-річний чоловік отримав серйозні поранення лівої руки. Мати потерпілого почула вибух гранати, зайшла до кімнати і побачила, що син стікає кров'ю, а меблі пошкоджено.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися