У Київській області під час ремонту санаторію завдано збитків державі

У службовій недбалості підозрюється ексвиконувач обов'язків головного лікаря

У Київській області службова недбалість ексвиконувача обов'язків головного лікаря призвела до збитків у розмірі понад мільйон гривень при проведенні ремонтних робіт у дитячому санаторії. Про це повідомляє Київська обласна прокуратура, передають "Коментарі".

Ювенальні прокурори Бучанської окружної прокуратури повідомили про підозру у службовій недбалості колишньому виконувачу обов'язків головного лікаря спеціалізованого дитячого санаторію в Київській області.

За результатами розслідування стало відомо, що у грудні 2021 року між санаторієм та товариством було укладено договір підряду. Згідно з умовами договору, мав бути проведений капітальний ремонт приміщень санаторію за понад 1,5 мільйона гривень з бюджету.

Підозрюваний, неналежно виконуючи службові обов'язки, не перевірив обсяги фактично виконаних робіт та використаних будівельних матеріалів. Він підписав акти приймання виконаних будівельних робіт з неправдивими відомостями. Цей документ став підставою для перерахування товариству бюджетних коштів.

За висновками експертизи, вартість невиконаних будівельних робіт склала понад 1,1 млн грн. Таким чином, внаслідок дій фігуранта державі завдано збитків на вказану суму.

Досудове розслідування у справі триває.

Нагадуємо, що в Київській області під час будівництва школи підрядники заволоділи мільйонами. Двоє підрядників постануть перед судом за заволодіння близько 4 мільйонами гривень з бюджету під час будівництва школи в Київській області.

Фігуранти внесли до офіційних документів неправдиві відомості про обсяги та вартість фактично виконаних робіт і використаних будівельних матеріалів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися