У Києві наркодилер ховав психотропи у банках з-під мастил

Мешканець столиці зберігав особливо небезпечну психотропну речовину

У Києві судитимуть наркоділка, який ховав амфетамін у банках з-під мастил. Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури, передають "Коментарі".

Святошинською окружною прокуратурою міста Києва направлено до суду обвинувальний акт відносно 26-річного молодика, який незаконно придбав та зберігав з метою збуту психотропні речовини в особливо великих розмірах. 

Відповідно до матеріалів кримінального провадження, мешканець столиці незаконно придбав особливо небезпечну психотропну речовину амфетамін та зберігав її з метою подальшого збуту.

Під час особистого обшуку в обвинуваченого вилучили коробку з 8 металевими банками з-під мастил. Всередині ємностей були приховані пакети з амфетаміном. Також під час обшуку за місцем проживання обвинуваченого вилучили ще один пакет з амфетаміном. 

Загалом було вилучено понад 300 грамів психотропної речовини. Вартість вилученого амфетаміну становить близько 200 тисяч гривень.

За вчинення цього злочину чоловіку загрожує від 9 до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадуємо, що столичні правоохоронці затримали чоловіка, причетного до міжрегіонального збуту наркотиків. Для конспірації він ховав товар у різних побутових предметах та техніці.

Читайте также