У Київській області аптекарів викрили на схемі збуту наркотиків

Правоохоронці викрили підпільних реалізаторів сильнодіючих медпрепаратів

Співробітники поліції Київської області повідомили про підозру підпільним торговцям сильнодіючими медичними препаратами. Про це повідомляє поліція Київської області, передають "Коментарі".

Нещодавно у Білій Церкві правоохоронці затримали 62-річного організатора незаконної схеми та двох працівниць аптеки, віком 23 та 25 років.

Підозрювані відпускали наркозалежним особам сильнодіючі препарати понаднормово та без відповідних рецептів.

Під час обшуків у приміщенні аптеки та за місцями проживання фігурантів правоохоронці вилучили чорнову бухгалтерію, мобільні телефони, а також готівку, отриману від клієнтів за нелегальний бізнес.

Обсяг реалізованих лікарських засобів, вільний обіг яких заборонено, становив приблизно 20 000-30 000 гривень на день.

Наразі всім учасникам злочинної групи повідомлено про підозру за порушення встановлених правил обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів та за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних чи сильнодіючих речовин.

Нагадуємо, що в Києві Служба безпеки України ліквідувала масштабний канал імпорту та збуту оптових партій фальсифікованих ліків для онкохворих. У зловмисників вилучено 40 коробок фальсифікованих ліків на загальну суму понад 50 мільйонів гривень. Експертизи підтвердили, що вилучені препарати мають ознаки фальсифікату та не відповідають характеристикам, зазначеним в інструкції.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися