Пошкодив камеру журналіста: у Києві повідомили про підозру священнослужителю Лаври (ФОТО)

Представник духовенства Києво-Печерської лаври пошкодив техніку знімальної групи ЗМІ

Слідчі київської поліції повідомили про підозру священнослужителю за перешкоджання журналістській діяльності. Представник духовенства Києво-Печерської лаври пошкодив операторське обладнання знімальної групи ЗМІ. Про це інформує поліція Києва, передають "Коментарі".

Інцидент стався 30 березня на території Києво-Печерської лаври. Під час зйомок сюжету один зі священнослужителів пошкодив апаратуру оператора.

Співробітники Печерського управління поліції задокументували інцидент і розпочали досудове розслідування. Встановлено, що під час роботи знімальної групи ЗМІ підозрюваний відібрав у оператора мікрофон та зламав кріплення камери.

Слідчі територіального підрозділу за процесуального керівництва окружної прокуратури повідомили 41-річному чоловіку про підозру у перешкоджанні законній професійній діяльності журналістів.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.

Нагадуємо, що в Києві повідомили про підозру у скоєнні злочинів митрополиту Української православної церкви Московського патріархату (УПЦ МП) Павлу (Петру Лебедю). Зібрано доказову базу щодо причетності колишнього настоятеля Києво-Печерської лаври Павла до розпалювання релігійної ворожнечі, виправдовування і заперечення збройної агресії Росії проти України.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися