У Києві сталася смертельна сварка між братами

Чоловік смертельно травмував рідного брата

У Києві оперативники затримали чоловіка, який смертельно травмував свого брата. Під час конфлікту зловмисник побив родича, і від отриманих травм потерпілий згодом помер. Про це повідомляє поліція Києва, передають "Коментарі".

До поліції Києва на спецлінію 102 надійшло повідомлення від лікарів швидкої допомоги про те, що біля одного з приватних будинків на Волховському провулку вони виявили невідомого чоловіка без ознак життя, а поруч - сліди крові. За вказаною адресою прибула слідчо-оперативна група.

На місці події поліцейські встановили, що потерпілий отримав тяжкі тілесні ушкодження під час сварки зі своїм молодшим братом, який проживає в цьому ж будинку. Під час конфлікту зловмисник побив брата кулаками та ногами і пішов спати, а потерпілий вийшов на ґанок, де згодом помер. Дослідження показало, що чоловік помер від закритих травм грудної клітини та живота.

Слідчо-оперативна група вилучила речові докази, а поліція затримала зловмисника менш ніж за пів години. Ним виявився уродженець Києва, 1959 року народження, який раніше до кримінальної відповідальності не притягувався.

Наразі слідчі повідомили затриманому про підозру. Йому загрожує до 10 років позбавлення волі. Вирішується питання про обрання зловмиснику запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Триває досудове розслідування.

Нагадуємо, що поліція затримала киянку за ножові поранення свого брата. Під час сварки жінка взяла кухонний ніж і вдарила брата у грудну клітину.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися