У Київській області розшукали крадія авто, який переховувався від слідства роками

Поліція Київщини затримала крадія авто

Правоохоронці затримали крадія авто, який заволодів автомобілем та переховувався від слідства декілька років. Про це повідомляє поліція Київської області, передають "Коментарі".

У повідомленні йдеться, що влітку 2018 року організована злочинна група незаконно заволоділа транспортним засобом. 

Спочатку правопорушники здійснили підбір необхідного обладнання. Згодом, переконавшись, що за їхніми діями ніхто не спостерігає, скористалися дублікатом ключа та безперешкодно проникли в салон автомобіля. 

Крім цього, зловмисники знищили ідентифікаційний номер двигуна та нанесли інший. 

Тоді працівники слідчого управління повідомили одному із фігурантів про підозру, проте він декілька років переховувався від слідства. Оперативники поліції Київської області розшукали фігуранта. 

За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом, вчиненого повторно, за попередньою змовою групою осіб, що завдало великої матеріальної шкоди та знищення, заміни номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу слідчі проводять досудове розслідування.

Правопорушнику загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадуємо, що чоловіка, який викрав автомобіль киянина, засуджено до п'яти років позбавлення волі. 39-річний чоловік знайшов ключі від автомобіля, розшукав неподалік припаркований транспортний засіб, сів у нього та поїхав, поки його не зупинили працівники поліції у Печерському районі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися