У Київській області вилучили пальне на сотні мільйонів (ФОТО)

Що розповіли правоохоронці

На Київщині у підпільних виробників пального вилучили неякісних нафтопродуктів на 360 мільйонів гривень. Про це розповіли у Департаменті стратегічних розслідувань Національної поліції України, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, за місцем зберігання та продажу нафтопродуктів вилучили понад шість тисяч тон пального.

"Місцевий мешканець займався господарською діяльністю у сфері зберігання нафтопродуктів. Для цього він орендував територію нафтопереробного заводу на території Київської області. Згодом, зважаючи на зростання цін на пальне, вирішив налагодити його реалізацію без відповідних на те дозволів", — заявили у Департаменті стратегічних розслідувань Національної поліції України.

Для отримання значних прибутків фігуранти кримінальної справи додавали до нафтопродуктів різноманітні присадки. Неякісне пальне продавали підприємцям за готівку, а також через підконтрольну АЗС. Поліцейські вилучили документацію, пальне та обладнання, що використовували для виготовлення пального. Вартість вилученого майна оцінили у 360 мільйонів гривень. Зараз вирішують питання про накладення арешту.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на Київщині групу підприємств викрили у масштабних махінаціях з продажу пального. Правоохоронці встановили, що киянин відкрив підприємство для зберігання нафтопродуктів. Для цього орендував територію нафтопереробного заводу. Слідчі задокументували факти продажу 22 тисяч літрів пального на майже мільйон гривень. За адресами підприємств та проживання організатора нелегального бізнесу провели обшуки. Правоохоронці вилучили документацію, "чорнові" записи, обладнання для виготовлення та зберігання пального, а також понад 120 тисяч літрів пального. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися