У Київській області зловмисник зарізав літнього чоловіка

Під час застілля між чоловіками стався конфлікт

До 9 років позбавлення волі засуджено чоловіка, який вбив ударом ножа 70-річного знайомого. Про це повідомляє Київська обласна прокуратура, передають "Коментарі".

За публічного обвинувачення прокурорів Обухівської окружної прокуратури суд ухвалив вирок 32-річному громадянину за фактом умисного вбивства. Йому призначено покарання у вигляді 9 років позбавлення волі.

Прокурори в суді довели, що мешканець столиці 7 вересня 2021 року розпивав спиртні напої спільно з 70-річним чоловіком у селі Підгірці Обухівського району. Під час застілля між чоловіками стався конфлікт, в ході якого засуджений наніс ножове поранення власнику будинку в область грудної клітини, від якого останній помер на місці події. 

До набрання вироком законної сили громадянин перебуватиме під вартою.

Нагадуємо, що в Києві затримали чоловіка, який до смерті побив рідного брата. Вбивство трапилось у Подільському районі Києва. На житловому масиві Виноградар в одній із квартир на проспекті Георгія Ґонгадзе під час застілля між братами виникла сварка. Поліцейські з’ясували, що смертельно травмував 52-річного родича та розповів про це своїм знайомим 39-річний киянин.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися