У Києві суд виніс вирок чоловіку, який жорстоко вбив знайомого

Зловмисник вбив знайомого на ґрунті раптово виниклого малозначного конфлікту

У столиці до десяти років позбавлення волі засуджено громадянина за вбивство знайомого. Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури, передають "Коментарі".

За підтримання публічного обвинувачення Святошинською окружною прокуратурою міста Києва, судом оголошено обвинувальний вирок громадянину України за вчинення умисного вбивства та викрадення майна потерпілого.

У серпні 2020 року в одній із квартир Святошинського району столиці виявили тіло чоловіка з колото-різаними ранами в області грудної клітини, спини та підборіддя.  

Прокурорами у суді доведено, що обвинувачений на ґрунті раптово виниклого малозначного конфлікту наніс потерпілому 11 ударів ножем. Після вчинення вбивства зловмисник з метою приховання телефонних дзвінків, які б дозволили правоохоронцям його ідентифікувати, викрав мобільний телефон потерпілого. 

Вироком Деснянського районного суду міста Києва винного у вбивстві та викраденні майна засуджено до покарання у виді 10 років позбавлення волі.  До набрання вироком законної сили обвинувачений перебуватиме під вартою. 

Нагадуємо, що оперативники Голосіївського управління поліції затримали чоловіка, який вдарив ножем товариша. Чоловіки посварились під час спільного вживання алкоголю, після чого один з них взяв ніж та вдарив свого опонента.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися