Інспектора Київської митниці викрили на службовій недбалості

Службова недбалість інспектора призвела до ненадходження до держбюджету майже 350 тисяч гривень

За фактом службової недбалості зі збитками на майже 350 тисяч гривень повідомлено про підозру інспектору Київської митниці. Про це повідомляє Київська обласна прокуратура, передають "Коментарі".

За процесуального керівництва прокурорів Київської обласної прокуратури повідомлено про підозру державному інспектору Київської митниці за фактом службової недбалості. Досудове розслідування здійснюється слідчими ТУ ДБР, розташованого у Києві. 

За даними слідства, інспектор здійснював розмитнення транспортних засобів за товаросупровідними документами, які містили неправдиві відомості щодо їх вартості. Неналежно ставлячись до своїх службових обов’язків, він проігнорував ризики і не перевірив їх дійсну митну вартість. Це призвело до ненадходження до держбюджету майже 350 тисяч гривень.

Нагадуємо, що колишньому посадовцю Київської митниці та його спільниці обрано запобіжні заходи. Суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою колишньому начальнику управління адміністративно-господарської діяльності Київської митниці та його спільниці, які підозрюються у розкраданні з території Київської митниці товарів на суму понад 41 млн грн.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися