У Києві аферистка заволоділа квартирою вартістю 6,6 млн грн: подробиці

Порушниця підробила договір купівлі-продажу квартири

Київські слідчі завершили досудове розслідування щодо аферистки, яка заволоділа квартирою вартістю 6,6 млн грн. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва, передають "Коментарі".

Правоохоронці довели вину фігурантки, яка за підробленим договором оформила на себе право власності на оселю померлого киянина. Тепер їй загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

У ході реалізації оперативної інформації співробітники Шевченківського управління поліції за процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури міста Києва викрили уродженку Чернігівської області, яка незаконним шляхом привласнила собі квартиру вартістю 6,6 млн гривень.

У ході досудового розслідування поліцейські встановили, що порушниця підробила договір купівлі-продажу квартири на вулиці Володимирській, згідно якого власник житла начебто продав квартиру підозрюваній. Фігурантка оформила на себе право власності на квартиру в приватного нотаріуса та в подальшому відчужила її на користь третьої особи.

За погодженням із окружною прокуратурою порушниці було повідомлено про підозру. Наразі правоохоронці завершили досудове розслідування. Матеріли разом з обвинувальним актом скеровані до Шевченківського районного суду для розгляду справи по суті.

Нагадуємо, що у столиці припинено діяльність злочинної групи, яка займалася аферами з квартирами та організацією незаконного перетину кордону. 39-річна раніше судима уродженка Київської області організувала та очолила стійку злочинну групу, до складу якої залучила ще п’ятьох громадян України. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися