У Києві у Великдень чоловік намагався викрасти скульптуру в парку (ВІДЕО)

Чоловік намагався викрасти міні-макет фонтану із скульптурою Архістратига Михаїла

Київські оперативники затримали порушника, який намагався викрасти скульптуру в парку "Володимирська гірка". Про це повідомляє поліція Києва, передають "Коментарі".

У Великдень, близько 19:40, перебуваючи в парку "Володимирська гірка" чоловік намагався викрасти міні-макет фонтану із скульптурою Архістратига Михаїла. Втім, перехожі, які перебували в парку помітили його дії, тож, пошкодивши скульптуру, порушник втік. На місці події працювали оперативники та слідчо-оперативна група.

Як повідомили у поліції, до охоронця парку звернувся військовослужбовець. Він приніс пошкоджену статуетку, пояснивши, що під час патрулювання до нього звернулася дівчина та повідомила, що невідомий пошкодив статуетку та втік.

Правоохоронці переглянули та проаналізували записи з камер відеоспостереження, а також за допомоги співробітників управління кримінального аналізу столичного главку встановили особу порушника. 44-річний фігурант після скоєння злочину поїхав за місцем мешкання у Чернігівську область, де його і затримали.

Фігуранту повідомили про підозру. Йому загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. 

Нагадуємо, що у Київській області правоохоронці затримали крадія, який вдерся до храму та поцупив майно. Зловмисник викрав гроші з благодійної скриньки, хрест священника та електроінструменти.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Владимир

20 квітня 2023, 18:38

В одній із поліклінік Києва літній чоловік, який через біль у ногах ледве пересувався, намагався потрапити на прийом до лікаря, проте не записувався на візит через реєстратуру, і в результаті чоловіка медики прийняти відмовилися. Не допомогли навіть благання пенсіонера на колінах перед порогом кабінету. Ситуація потрапила на відео, і кадри були опубліковані в Telegram-каналі "Київ Info".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися