У Києві рецидивіст до смерті побив кривдника своєї знайомої

Чоловік більше року тому звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за аналогічний злочин

У Києві затримали чоловіка, який до смерті побив кривдника своєї знайомої. Фігуранта на допомогу покликала жінка, яка в цей час у квартирі сварилась із своїм співмешканцем. Про це повідомляє поліція Києва, передають "Коментарі".

Вчора близько 22:30 до столичної поліції надійшла інформація про вбивство чоловіка у квартирі на вулиці Кирилівській. На місці події правоохоронці виявили тіло чоловіка, 1964 року народження, із численними ушкодженнями.

Поруч із загиблим перебувала його співмешканка, яка пояснила, що ввечері між нею і потерпілим виникла сварка, а згодом і бійка. Жінка у вікно побачила на вулиці знайомого та покликала на допомогу. Зайшовши до оселі, зловмисник наніс численних ударів по голові та тулубу потерпілому, внаслідок чого той помер. Після скоєного чоловік пішов до себе додому, де його згодом затримали правоохоронці.

У подальшому правоохоронці встановили, що 54-річний місцевий мешканець вже неодноразово притягувався до відповідальності за аналогічні злочини. Останній раз чоловік відбував покарання за те, що під час сварки через ревнощі забив табуретом свого опонента.

Слідчі повідомили про підозру затриманому та підготували клопотання до суду щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Нагадуємо, що в Київській області правоохоронці повідомили про підозру зловмиснику, який вдарив товариша ножем у живіт. Під час розпиття алкогольних напоїв між чоловіками виник конфлікт. Кривдник, не втримавши агресії, схопив ніж та вдарив в область живота свого опонента.

Читайте также