У Київській області чоловік вбив знайомого ударом ножа в серце

Під час розмови між чоловіками стався конфлікт

У Київській області 50-річного чоловіка, який вбив знайомого ударом ножа в серце, засуджено до 9 років позбавлення волі. Про це повідомляє Київська обласна прокуратура, передають "Коментарі".

Прокурори Бучанської окружної прокуратури у суді довели вину чоловіка у скоєнні умисного вбивства знайомого. 

Подія сталася у жовтні минулого року в Ірпені. Засуджений разом з потерпілим розпивали спиртні напої неподалік будинку. Під час розмови між ними стався конфлікт. З метою помсти за словесні образи на свою адресу зловмисник підійшов до опонента та тричі вдарив його ножем. Удар у грудну клітину в область серця став для чоловіка смертельним. 

Враховуючи доводи прокурора, суд призначив зловмиснику покарання у виді 9 років позбавлення волі. До набрання вироком законної сили мешканець Київської області перебуватиме під вартою.

Нагадуємо, що в Києві затримали чоловіка, який до смерті побив кривдника своєї знайомої. Фігуранта на допомогу покликала жінка, яка в цей час у квартирі сварилась із своїм співмешканцем. Зайшовши до оселі, зловмисник наніс численних ударів по голові та тулубу потерпілому, внаслідок чого той помер.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися