Озброєну банду вимагачів затримали у Києві (ФОТО)

Подробиці розповіли в столичній прокуратурі

У Києві озброєні молодики вимагали мільйон гривень, погрожували киянину вбивством та змушували чоловіка копати собі могилу. Про це розповіли у Київській міській прокуратурі, передають "Коментарі".

За даними слідства, двоє чоловіків 27 та 28 років розробили план вимагання у мешканця Києва грошей за нерозголошення відомостей, які чоловік бажав зберегти в таємниці. Погрожуючи киянину розправою, спочатку вимагали три тисячі доларів. Сприймаючи погрози як реальні, 33-річний чоловік перерахував на банківську карту вимагачів 120 тисяч гривень, однак на цьому історія не закінчилась.

За декілька днів учасники банди приїхали до киянина додому, схопили та вивезли на автомобілі до лісосмуги у Кагарлицькому районі Київської області. Там чоловіка змусили копати собі могилу, вистрелили в його бік з вогнепальної зброї та вимагали вже наступного дня передати їм мільйон гривень. У разі несплати нападники погрожували мешканцю Києва вбивством.

Правоохоронці затримали вимагачів під час передачі їм мільйона гривень. Нападників взято під варту. За вчинене їм загрожує від до дванадцяти років тюрми. Слідство у кримінальному провадженні триває.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві викрили "посадовицю МВС ДНР", яка планувала втекти за кордон. Мешканка Донецької області з вересня 2014 року працювала на окупантів. На початку повномасштабного вторгнення російських військ в Україну колаборантка переїхала до Києва під виглядом переселенки з Донбасу. У столиці жінка оселилася в орендованій квартирі та почала оформлювати документи для виїзду за кордон.

Нагадаємо, у хостелі під Києвом сталося вбивство. У Вишневому мешканець хостела забив на смерть сусіда по кімнаті. Чоловіки розпивали алкоголь. Між ними зав’язалася сварка, яка переросла в бійку. Молодший чоловік наніс старшому удари по голові та у живіт. Від отриманих травм 48-річний чоловік помер. Нападника затримали. А у Київській області викрили шахрайську схему видурювання грошей у військових ЗСУ та їхніх близьких.

Читайте також, що у Києві за допомогу російським пропагандистам затримали чоловіка

Читайте также