У Києві на гарячому затримали чоловіків, які обікрали автомобіль (ФОТО)

Зловмисники відсканували сигналізацію та викрали з автівки майно

У Києві оперативники викрили чоловіків, які обікрали автомобіль. Зловмисники відсканували сигналізацію та викрали із салону транспортного засобу сумку з ноутбуком. Порушників затримали на гарячому на місці скоєння злочину, повідомляє поліція Києва. 

Під час відпрацювання території Дніпровського району правоохоронці помітили на парковці магазину двох підозрілих чоловіків. Невідомі деякий час нишпорили біля автомобіля "Део Нексія", після чого відчинили двері, забрали із салону сумку та намагались втекти. 

Правоохоронці зупинили зловмисників для перевірки та під час поверхневого огляду виявили в них сумку з ноутбуком та допоміжними ґаджетами, а також знайшли пристрій для сканування автомобільної сигналізації. Слідчо-оперативна група вилучила речові докази, а порушників затримали. Ними виявились місцеві мешканці, 1972 та 1983 років народження, які раніше до кримінальної відповідальності не притягувались.

Слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження за фактом крадіжки, вчиненої за попередньою змовою групою осіб, поєднаної з проникненням у сховище, в умовах воєнного стану. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

Слідчі під процесуальним керівництвом Дніпровської окружної прокуратури міста Києва повідомили фігурантам про підозри. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Триває досудове слідство.

Нагадуємо, що в Київській області правоохоронці затримали крадія, який вдерся до храму та поцупив майно. Зловмисник викрав гроші з благодійної скриньки, хрест священника та електроінструменти. Поліцейські встановили, що крадій проник до будівлі шляхом розбиття вікна на другому поверсі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися