У Києві відпочинок товаришів на природі завершився різаниною (ФОТО)

Зловмисник почав бійку, в ході якої вдарив товариша ножем у живіт

У Києві спільний відпочинок товаришів на природі завершився різаниною. Фігурант приєднався до застілля із знайомими, а після розпиття алкоголю почав бійку, в ході якої вдарив товариша ножем у живіт. Про це повідомляє поліція Києва, передають "Коментарі".

До поліції Києва на спецлінію 102 надійшло повідомлення від лікаря про те, що з вулиці Чорнобильської госпіталізовано чоловіка з проникаючим пораненням живота. За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група територіального підрозділу, яка з’ясувала обставини та задокументувала злочин.

Провівши першочергові слідчі дії, правоохоронці встановили, що до злочину причетний 39-річний киянин. Чоловіка запросили приєднатися до застілля на природі. Після розпиття алкоголю між двома чоловіками розпочалася сварка, яка переросла у бійку. Фігурант дістав з кишені розкладний ніж, вдарив ним опонента у живіт та намагався втекти. 

Небайдужі громадяни затримали ймовірного підозрюваного та передали правоохоронцям З місця події слідчі вилучили речовий доказ - ніж зі слідами крові, який направили на експертизу.

За рішенням суду на час досудового розслідування затриманий перебуватиме під вартою. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Нагадуємо, що столичні слідчі повідомили про підозру чоловіку, який скоїв розбійний напад на пенсіонера. Порушник побив чоловіка, який працює охоронцем у релігійному центрі, після чого забрав у нього мобільний телефон, а з приміщення виніс два ноутбуки та кілька пакетів із гуманітарною допомогою.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися