У Києві затримали агресивного чоловіка, який розмахував сокирою (ВІДЕО)

Чоловік із сокирою в руках провокував конфлікт з людьми

У Києві патрульні затримали агресивного чоловіка, який розмахував сокирою. Про це повідомляє патрульна поліція Києва, передають "Коментарі".

Учора, під час оформлення ДТП на вулиці Русанівській, охоронці порядку отримали орієнтування від колег про те, що у дворі багатоповерхівок невідома особа з сокирою в руках провокує конфлікт з людьми. 

Інспектори перебували неподалік, тому вирішили перевірити інформацію.

Неподалік під’їзду одного з будинків поліцейський виявив громадянина з сокирою в руках. Чоловік агресивно кричав. 

Оскільки відповідно до ч. 11 ст. 46 (Застосування вогнепальної зброї) Закону України "Про Національну поліцію" в обстановці, що склалася, могли виникнути підстави для застосування вогнепальної зброї, патрульний привів її у готовність та затримав зловмисника.

Охоронці порядку повідомили про подію Дніпровське управління поліції та викликали на місце працівників психіатричної медичної допомоги, які ушпиталили громадянина.

Внаслідок події потерпілих немає. 

Нагадуємо, що столичні слідчі повідомили про підозру чоловіку, який скоїв розбійний напад на пенсіонера. Порушник побив чоловіка, який працює охоронцем у релігійному центрі, після чого забрав у нього мобільний телефон, а з приміщення виніс два ноутбуки та кілька пакетів із гуманітарною допомогою.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися