У Києві водій травмував поліцейського на блокпосту та втік

Водію повідомлено про підозру

У Києві водій травмував поліцейського на блокпосту та втік. Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури, передають "Коментарі".

За процесуального керівництва Дарницької окружної прокуратури міста Києва затримано та повідомлено про підозру чоловіку за фактом умисного заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень при виконанні цим працівником службових обов'язків.

Так, 23 квітня, приблизно о 21:30, працівники патрульної поліції при в’їзді на Південний міст зупинили автомобіль Деу Ланос, водій якого намагався проїхати шляхопроводом.

Після зупинки транспортного засобу поліцейський повідомив водієві про діючі обмеження проїзду через Південний міст для цивільного автотранспорту та вказав шлях для здійснення об’їзду. 

Водій, ігноруючи законні вимоги правоохоронців, почав рух, в результаті чого протягнув по проїзній частині дороги інспектора поліції, який намагався його зупинити, та втік з місця події.

Внаслідок наїзду поліцейський отримав тілесні ушкодження. 

Водія Деу Ланос затримано. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Йде досудове розслідування.

Нагадуємо, що у Віті-Поштовій Київської області автобус врізався в поліцейське авто, травмований правоохоронець. Паркуючись, водій автобуса не вжив заходів для безпечної стоянки. Внаслідок цього транспортний засіб здійснив самовільний рух заднім ходом та зіткнувся з припаркованими службовими автомобілями.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися