У Київській області на п'яного водія склали п'ять адмінматеріалів

Керманич поводив себе зухвало та висловлювався нецензурною лайкою

У Київській області патрульні склали п'ять адмінматеріалів на нетверезого водія. Про це повідомляє патрульна поліція Білої Церкви, передають "Коментарі".

Позавчора в Білій Церкві поліцейські помітили автомобіль Nissan, водій якого здійснив стоянку на виїзді з прилеглої території, тим самим перекривши в'їзд та виїзд для інших транспортних засобів. Побачивши службове авто, керманич розпочав рух.

Інспектори увімкнули проблискові маячки синього та червоної кольору та подали водію звуковий спецсигнал про зупинку, проте, чоловік проігнорував законні вимоги поліцейських та намагався втекти. Правоохоронці розпочали переслідування транспортного засобу й наздогнали керманича вже біля будинку. Останній, зупинивши своє авто, намагався втекти, але патрульні затримали громадянина.

Під час спілкування з чоловіком, патрульні виявили ознаки алкогольного сп'яніння. Пройти огляд на стан сп'яніння чоловік погодився. Результат огляду виявився позитивним, прилад зафіксував 1.60 проміле алкоголю.

Керманич поводив себе зухвало, висловлювався нецензурною лайкою та на неодноразові зауваження охоронців порядку не реагував. Окрім цього, чоловік не пред'явив поліцейським посвідчення водія відповідної категорії на право керування вказаним транспортним засобом.

На правопорушника патрульні склали п'ять адмінматеріалів.

Нагадуємо, що у Віті-Поштовій Київської області автобус врізався в поліцейське авто, травмований правоохоронець. Паркуючись, водій автобуса не вжив заходів для безпечної стоянки. Внаслідок цього транспортний засіб здійснив самовільний рух заднім ходом та зіткнувся з припаркованими  службовими  автомобілями.

Читайте также