У Києві винесли вирок шахраю, який заволодів чужою квартирою та продав її

Обвинуваченого визнано винним у вчиненні інкримінованих правопорушень

У Києві за незаконне заволодіння квартирою оголошено вирок шахраю. Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури, передають "Коментарі".

За підтримання публічного обвинувачення Шевченківською окружною прокуратурою міста Києва суд виніс обвинувальний вирок 47-річному киянину за незаконне заволодіння квартирою у Шевченківському районі столиці та її подальшу реалізацію.  

Прокурором у суді доведено, що обвинувачений отримав від невстановленої особи підроблені документи: рішення Петровського районного суду м. Донецька від 16.08.2007, згідно з яким право власності на квартиру у будинку по вул. Златоустівській в центрі столиці визнано за фігурантом, та техпаспорт. 

На підставі цих документів державний реєстратор зареєстрував право власності на вказану квартиру за обвинуваченим. У подальшому, чоловік продав квартиру за 670 тисяч гривень.

Вироком Шевченківського районного суду міста Києва обвинуваченого визнано винним у вчиненні інкримінованих правопорушень та засуджено до 7 років позбавлення волі з конфіскацією усього особистого майна. Також суд задовольнив цивільні позови потерпілих на загальну суму близько 800 тисяч гривень.

До набрання вироком суду законної сили обраний обвинуваченому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою залишено без змін.

Нагадуємо, що у столиці припинено діяльність злочинної групи, яка займалася аферами з квартирами та організацією незаконного перетину кордону. 39-річна раніше судима уродженка Київської області організувала та очолила стійку злочинну групу, до складу якої залучила ще п’ятьох громадян України. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися