В Київській області чоловік вбив власного сина (ВІДЕО)

Що відомо про вбивство від правоохоронців

У Фастівському районі Київської області чоловік вдарив ножем власного сина. Подробиці вбивства розповіли в Національній поліції України у регіоні, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, вбивство сталося під час розпиття алкоголю у селі Волиця. Між членами сім’ї виник конфлікт, який переріс у бійку. 59-річний чоловік схопив ніж та вдарив ним сина в область ліктя. Від завданої травми 37-річний потерпілий помер на місці.

Поліцейські затримали вбивцю, помістили до ізолятора тимчасового тримання та повідомили йому про підозру за фактом нанесення тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. Затриманому загрожує до десяти років тюрми.

на Київщини викрили масштабну шахрайську схему. Мешканець Софіївської Борщагівки ошукав три сотні клієнтів по всій Україні на продажі "стіків" для електронних цигарок. Торгував на онлайн-платформах, отримував замовлення, але замість реального товару відправляв клієнтам звичайні муляжі у брендованих коробках.

Нагадаємо, у Києві озброєні молодики вимагали мільйон гривень, погрожували киянину вбивством та змушували чоловіка копати собі могилу. Учасники банди приїхали до киянина додому, схопили та вивезли на автомобілі до лісосмуги. Там чоловіку погрожували вбивством, якщо він не заплатить. Подробиці — в нашому матеріалі.

Читайте також, що у Києві затримали чоловіка, який до смерті побив рідного брата.

Читайте также