В поліції розповіли про ракетні обстріли Київської області (ФОТО)

Де знайшли уламки збитих ракет

На Київщині досить ефективно спрацювали сили Протиповітряної оборони під час повітряної тривоги сьогодні, 28 квітня. Про ранкові обстріли розповів начальник Національної поліції України в Київській області Андрій Нєбитов, передають "Коментарі".

За його словами, у Вишгородському районі наряди поліції зафіксували збиття ракети над Київським водосховищем. Окремо знайдені уламки ракети Х101 у Броварському районі Київської області. Внаслідок ракетних атак є постраждалі мешканці в Обухівському районі, серед яких 13-річна дівчинка. Наразі дитина знаходиться в лікарні, її життю та здоров’ю нічого не загрожує.

"Маємо Українку, де було влучання ракети в багатоповерхівку між п’ятим та шостим поверхом. Маємо пошкоджені дві квартири, сталася пожежа. На жаль, дівчинка 13 років отримала поранення ніг. Зараз вона перебуває в лікарні "Охматдит". Їй надана вся необхідна медична допомога", — розповів Нєбитов.

Начальник Національної поліції України в Київській області закликав не ігнорувати сигнал повітряної тривоги та дотримуватись режиму комендантської години. На місцях падіння збитих ракет наразі слідчі проводять огляд та фіксують злочини російських окупантів.

У Броварському районі Київської області знайшли уламки збитої ракети без бойової частини. Такі боєприпаси російські окупанти використовують, щоб підвищити навантаження для систем Протиповітряної оборони України.

"На території Броварського району збито фальшціль. Власне тому в Броварах ранком і чули звуки вибухів", — йдеться у дописі к оприлюдненим фото збитої ракети видання "Трибуна-Бровари".

Нагадаємо, у Київській області внаслідок попадання уламка збитої ракети російських окупантів в багатоповерхівку постраждала 13-річна дівчинка та ще одна людина. Ракета впала на багатоповерховий житловий будинок в Українці. Начальник Головного управління національної поліції Київської області Андрій Небитов показав наслідки падіння ракети російських окупантів.

Дивіться також фото і відео наслідків ракетної атаки у Київській області, які оприлюднили рятувальники.

Читайте также