У Києві за продаж бойових гранат затримали чоловіка (ФОТО)

Подробиці розповіли в поліції столиці

У Шевченківському районі Києва затримали чоловіка за незаконне придбання та продаж бойових гранат. Про це розповіли у столичній поліції та прокуратурі, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, слідчі провели два етапи оперативних закупок, задокументували незаконний продаж боєприпасів та повідомили "бізнесмену" про підозру. Під час слідства стало відомо, що чоловік незаконно придбав та продає бойові гранати.

"Уродженець міста Жашків, 1999 року народження, придбав у невстановленої особи чотири оборонні осколкові ручні гранати Ф-1. Згодом чоловік приїхав до столиці, де продав боєприпаси. Через деякий час фігурант повернувся до міста Києва з метою збуту ще однієї партії заборонених предметів. Цього разу він продав п’ять гранат на проспекті Академіка Глушкова", — розповів начальник Шевченківського управління поліції Києва Ігор Падюк.

Оперативники за силової підтримки спецпризначенців затримали чоловіка у Києві під час продажу боєприпасів. Слідчі провели огляд місця події та вилучили речові докази. За незаконне поводження з бойовими припасами розпочато кримінальне провадження. Столичні поліцейські повідомили порушнику про підозру. Фігуранту кримінальної справи загрожує до семи років тюрми.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на Київщини викрили масштабну шахрайську схему. Мешканець Софіївської Борщагівки ошукав три сотні клієнтів по всій Україні на продажі "стіків" для електронних цигарок. Торгував на онлайн-платформах, отримував замовлення, але замість реального товару відправляв клієнтам звичайні муляжі у брендованих коробках.

Нагадаємо, у Києві озброєні молодики вимагали мільйон гривень, погрожували киянину вбивством та змушували чоловіка копати собі могилу. Учасники банди приїхали до киянина додому, схопили та вивезли на автомобілі до лісосмуги. Там чоловіку погрожували вбивством, якщо він не заплатить. Подробиці — в нашому матеріалі.

Читайте також, що у Києві затримали чоловіка, який до смерті побив рідного брата.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися