У Київській області сталося жорстоке вбивство (ФОТО, ВІДЕО)

Що розповіли про злочин в поліції

У Фастівському районі Київської області сталося жорстоке вбивство. Подробиці розповіли в Національній поліції України в Київській області, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, на одній із вулиць міста Фастів знайшли закривавлене тіло чоловіка. Поліцейські розпочали пошук та встановлення особи, причетної до вчинення вбивства.

"43-річний чоловік наніс 18 поранень ножем в область шиї та обличчя своєму опонентові на фоні давнього конфлікту. Фігурант покинув понівечене тіло та втік. 45-річний потерпілий помер в реанімаційному відділенні лікарні. Поліцейські затримали зловмисника, помістили до ізолятора тимчасового тримання та за повідомили йому про підозру", — розповіли в поліції Київської області.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на Київщини викрили масштабну шахрайську схему. Мешканець Софіївської Борщагівки ошукав три сотні клієнтів по всій Україні на продажі "стіків" для електронних цигарок. Торгував на онлайн-платформах, отримував замовлення, але замість реального товару відправляв клієнтам звичайні муляжі у брендованих коробках.

Нагадаємо, у Києві озброєні молодики вимагали мільйон гривень, погрожували киянину вбивством та змушували чоловіка копати собі могилу. Учасники банди приїхали до киянина додому, схопили та вивезли на автомобілі до лісосмуги. Там чоловіку погрожували вбивством, якщо він не заплатить. Подробиці — в нашому матеріалі.

Читайте також, що у Києві затримали чоловіка, який до смерті побив рідного брата.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися