У Києві чоловік побив двох дітей у парку

Порушником виявився 36–річний місцевий мешканець

Столичні поліцейські розпочали кримінальне провадження за фактом конфлікту у скейтпарку. Про це повідомляє поліція Києва, передають "Коментарі".

Стало відомо, що у Києві чоловік вдарив по обличчю та тулубу двох підлітків, які каталися на скейтах.

У повідомленні йдеться, що на спецлінію 102 надійшло повідомлення про те, що у парку Партизанської слави у Дарницькому районі Києва невідомий чоловік побив двох підлітків. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група управління поліції та ювенальні поліцейські. 

Правоохоронці з’ясували, що до хлопців 2009 та 2010 років народження, підійшов невідомий чоловік та почав сварити за те, що вони нібито ображають маленьких дітей, а потім спричинив їм тілесні ушкодження, вдаривши у обличчя та по тулубу. 

Упродовж доби поліцейські встановили чоловіка. Ним виявився 36–річний місцевий мешканець. Тепер йому загрожує покарання у вигляді виправних робіт на строк до одного року. Досудове розслідування триває.

Нагадуємо, що столичні слідчі повідомили про підозру чоловіку, який скоїв розбійний напад на пенсіонера. Порушник побив чоловіка, який працює охоронцем у релігійному центрі, після чого забрав у нього мобільний телефон, а з приміщення виніс два ноутбуки та кілька пакетів із гуманітарною допомогою.

Читайте также