У Києві чоловік облаштував наркопритон та зберігав наркотики на мільйони гривень (ФОТО)

Під час обшуку слідчі вилучили близько п’яти кілограмів канабісу

У Києві дільничні затримали чоловіка з наркотиками на суму близько 2 000 000 гривень. Зловмисник облаштував вдома наркопритон та вирощував коноплю. Про це повідомляє поліція Києва, передають "Коментарі".

Дільничні офіцери поліції отримали інформацію про те, що у будинок на вулиці Улицькій, що у Святошинському районі столиці, систематично приходять наркозалежні, а відтак розпочали перевірку. У ході реалізації оперативної інформації поліцейські припинили діяльність осередку виготовлення та вживання наркотиків, який організував 35-річний киянин.

Правоохоронці з’ясували, що власник помешкання на городі біля будинку вирощував коноплі, які вживав сам та пригощав ними наркозалежних. Під час обшуку слідчі вилучили близько п’яти кілограмів канабісу на суму близько двох мільйонів гривень за цінами "чорного" ринку, пристрої для куріння, а також насіння нарковмісної рослини.

У прибудинковій споруді та у будинку правоохоронці виявили та вилучили пристрої для куріння, насіння нарковмісної рослини, добриво для неї, а також спеціальний пристрій для виготовлення цигарок. Усе вилучено в якості речових доказів та направлено на проведення відповідних експертиз. Раніше не судимого киянина затримали.

Під процесуальним керівництвом Святошинської окружної прокуратури фігуранту готується повідомлення про підозру. Йому загрожує до п’яти років позбавлення волі. У рамках досудового розслідування поліцейські встановлюють інших осіб, причетних до цього кримінального правопорушення. Слідчі дії тривають.

Нагадуємо, що на столичній Оболоні поліцейські затримали молодика з наркотиками. Правоохоронці вилучили у порушника зіп-пакети із забороненими речовинами – солями Альфа-PVP та канабісом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися