У Києві чоловік скоїв замах на вбивство своєї дружини

Під час сімейної сварки зловмисник намагався задушити дружину

Правоохоронці Києва затримали чоловіка, який ледь не вбив свою дружину. Під час сімейної сварки зловмисник душив жінку. Трагедії допомогли уникнути родичі подружжя, які втрутились у конфлікт. Про це повідомляє поліція Києва, передають "Коментарі".

До поліції Києва надійшло повідомлення від місцевої мешканки про те, що у квартирі на вулиці Миропільській батько намагався задушити матір. На момент прибуття правоохоронців медики "швидкої" госпіталізували 69-річну потерпілу до лікарні.

На місці події правоохоронці з’ясували, що чоловік ледь не вбив свою дружину під час сварки на побутовому ґрунті. Після словесного конфлікту зловмисник схопив жінку за горло та почав душити. У цей час до квартири повернулися онуки та зупинили чоловіка. Медики госпіталізували непритомну потерпілу до лікарні зі станом після асфіксії.

Порушника затримали. Ним виявився киянин, 1951 року народження, який раніше до кримінальної відповідальності не притягувався.

Слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження за фактом замаху на умисне вбивство. Санкція статті передбачає до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Нагадуємо, що столичні поліцейські розпочали кримінальне провадження за фактом конфлікту у скейтпарку. У Києві чоловік вдарив по обличчю та тулубу двох підлітків, які каталися на скейтах.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися