У Києві крадій забув на місці злочину приладдя для злому замків (ФОТО)

Правоохоронці затримали зловмисника

У Києві чоловік поцупив інструменти та забув на місці події свою сумку з приладдям для злому замків. Правоохоронці затримали ймовірного крадія. Про це повідомляє патрульна поліція Києва, передають "Коментарі".

Подія трапилась учора в Шевченківському районі. На лінію 102 звернувся 40-річний киянин, який повідомив, що вийшов на вулицю покурити та, повернувшись додому, побачив у тамбурі чужий рюкзак з приладдям для злому замків. 

Не гаючи часу, правоохоронці прибули на місце. Поліцейські обстежили під'їзд будинку та виявили підозрілого чоловіка. Інспектори з'ясували, що рюкзак належить саме йому.

Завдяки камерам відеоспостереження, патрульні дізналися, що 29-річний громадянин взяв пакет з інструментами заявника та сховав їх між сходами. Однак чоловік забув на місці злочину свій рюкзак та хотів повернутись за ним.

Тож правоохоронці затримали зловмисника та викликали на місце події слідчих для подальшого з'ясування всіх обставин.

Нагадуємо, що столичні слідчі повідомили про підозру чоловіку, який скоїв розбійний напад на пенсіонера. Порушник побив чоловіка, який працює охоронцем у релігійному центрі, після чого забрав у нього мобільний телефон, а з приміщення виніс два ноутбуки та кілька пакетів із гуманітарною допомогою.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися