У Києві виклик поліції завершився складанням постанови на заявницю (ФОТО)

Порушниця повинна сплатити штраф у розмірі 3400 гривень

У Києві відпрацювання патрульними виклику про грабіж завершилось складанням постанови на заявницю. Про це повідомляє патрульна поліція Києва, передають "Коментарі".

Подія трапилась учора в Голосіївському районі. На лінію 102 звернулася 38-річна громадянка, яка повідомила, що її знайомий вихопив у неї мобільний телефон та втік. 

Правоохоронці негайно вирушили обстежувати прилеглі території. На одній із вулиць неподалік інспектори помітили особу, схожу за орієнтуванням. Під час поверхневої перевірки у 33-річного чоловіка поліцейські виявили смартфон, який описувала заявниця. 

У цей час жінка спілкувалась зі слідчими. Вона зізналася охоронцям порядку, що повідомила неправдиві дані про подію та пограбування насправді не було.

Тож патрульні винесли стосовно громадянки постанову за завідомо неправдивий виклик спеціальних служб. Тепер порушниця повинна сплатити штраф у розмірі 3400 гривень.

Нагадуємо, що бориспільські патрульні разом з іншими службами надали допомогу літній жінці, яка стала заручницею власного житла.

Читайте также