У Києві знайшлися мотоцикли, що були викрадені за кордоном (ФОТО)

Згідно бази Інтерполу, транспортні засоби знаходилися в розшуку

Одразу два мотоцикли, що були викрадені за кордоном, знайшлися у Києві. Про це повідомляє патрульна поліція Києва, передають "Коментарі".

Учора інспектори зупинили водія Suzuki на вулиці Володимирській за порушення ПДР. Перевіряючи документи, правоохоронці з'ясували, що встановлений номерний знак належить іншому мотоциклу. До того ж, поліцейські перевірили VIN номер. Згідно бази Інтерполу, транспортний засіб знаходиться у розшуку.

Інший випадок стався на вулиці Саперно-Слобідській. Там патрульні зупинили мотоцикл Ducati. Під час перевірки охоронці порядку з'ясували, що реєстраційний документ має ознаки підробки, а транспортний засіб знаходиться у розшуку Інтерполом.

Крім того, поліцейські дізналися, що водій позбавлений права керування та вже притягався за це правопорушення протягом року. 

У першому випадку інспектори винесли на водія постанову за порушення вимог законодавства щодо використання номерних знаків транспортних засобів, а в іншому склали протокол за керування транспортним засобом особою, яка не має або позбавлена права керування, вчинене повторно протягом року, та викликали на місце слідчих.

Нагадуємо, що в Київській області патрульні села Чайки двічі за день виявили транспортні засоби у розшуку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися